TERMENI SI CONDITII

Prezenta pagina web www.efaianta.ro cuprinde orice fel de informatii ( texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul site-ului www.efaianta.ro, proprietatea companiei STELLA AZZURA. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale.

Continutul publicat pe site-ul STELLA AZZURA are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de STELLA AZZURA ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar STELLA AZZURA ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare.

Imaginile produselor sunt afisate in site-ul STELLA AZZURA cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

Promotiile sunt valabile:

 •  pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din portofoliul nostru;
 •  in limitele stocurilor disponibile;

Magazinul STELLA AZZURA nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in site-ul web din erori ce nu-i apartin.

STELLA AZZURA isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din continutul site-ului fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul STELLA AZZURA  se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile Stella Azzura, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email office@stellaazzura.ro si/sau telefonic la 0236 311 532.

STELLA AZZURA  isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului Stella Azzura incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei Stella Azzura, simboluri,  sunt proprietatea STELLA AZZURA TRANS  SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al  proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii prezentate pe acest site sunt detinute de catre Stella Azzura si nu pot  fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. Stella Azzura va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care Stella Azzura confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. Magazinul Stella Azzura nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea, ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea magazinul Stella Azzura nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic, sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta magazinul Stella Azzura nu va fi responsabil pentru nici o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

O data cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte.Utilzatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara navigarea pe site, asa cum sunt ele prezentate.

Magazinul Stella Azzura isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului.

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio, sau alte materiale generate de utilizatori. Magazinul Stella Azzura isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

 • sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;
 • sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora;
 • sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului;
 • sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre Stella Azzura.

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare a opiniilor pe site-ul www.efaianta.ro. Astfel, sectiunea COMENTARII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii Stella Azzura care le utilizeaza ca  ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

Prin publicarea de continut generat de utilizator pe site-ul Stella Azzura, ne oferiti o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial fara a obliga compania la efectuarea vreunei plati catre  utilizator/client sau catre o terta parte.

Aceasta licenta include dreptul de a gazdui, reproduce, modifica, adapta si distribui orice continut al utilizatorului publicat pe site-ul Stella Azzura.

Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul Stella Azzura:

 • Opiniile se posteaza pe site in maxim 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;
 •  Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe office@stellaazzura.ro;
 • Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa produselor;
 • In exprimarea opiniilor va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv);
 • Puteti include in comentariu sugestii pentru ceilalti clienti, ca urmare a detinerii si folosirii produsului de catre dumneavoastra, lucru care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;
 • In exprimarea opiniilor va rugam sa faceti referire la caracteristicile si la modul de folosire a produsului si nu la alte aspecte (ex: livrare, oferte, preturi, etc).
 • Informatiile trimise  sunt realiste, neinselatoare, redactate in conformitate cu natura pentru care a fost creat produsul.
 • Nu includeti in corpul comentariului datele dvs. de contact (sau informatii confidentiale despre alte persoane). Acestea se completeaza in campurile rezervate (ex: nume, prenume, email, telefon). Va rugam sa nu folositi date de contact false sau care nu va apartin;
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact;
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de email, date de contact, adresa fizica, etc);
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete;

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.efaianta.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

Termeni remarketing

In paginile website-ului www.efaianta.ro, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Stella Azzura pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.efaianta.ro.

In cazul in care vizitatorii site-ului Stella Azzura nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor.

Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon.

In cazul in care vizitatorii site-ului Stella Azzura nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor folosind site-ul de aici.

Forta majora  

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

GDPR COMPLIANCE

Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

 • Prelucrarea si livrarea comenzilor

 • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.efaianta.ro

 • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor

 • Activitati comerciale

 • Marketing si publicitate

 • Promovarea produselor

 • Cercetare de piata


Analiza comportamentului consumatorului

Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.efaianta.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate. 

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.
Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.


Drepturile utilizatorilor

Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.

Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companiconform pct. A.

Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.

Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:

1. Scan pe email catre adresa : office@stellaazzura.ro