fatada stella 21

Stella Azzura

Stella Azzura Galaţi înseamnă 30 de ani  tradiţie şi experienţă în domeniul comercializării plăcilor ceramice pentru spaţii interioare şi exterioare si alte materiale pentru decorarea oricărei proprietăţi, începând de la casă, birou, până la spaţiul de producţie sau depozitare.

Produsele noastre urmăresc cele mai noi tendinţe, fiind în perfectă armonie cu cerințele și normele europene.

De ce Stella Azzura?

Stella Azzura este o companie specializata in comercializarea si distributia placilor ceramice, materialelor pentru finisaje interioare si exterioare. Si-a pus amprenta prin integritate, tradiție și stil asupra spațiilor pe care clienții și-au propus să le amenajeze cu placi ceramice si alte produse sub branduri precum  Sanex, Cesarom, Rako, Kerko, Zalakeramia, Kai, Opoczno, Cersanit , Meissen, Adeplast, Ceresit,  Fibrocom, Fibrex , Radaway  etc.

 

  • Activitatea noastră este ghidată pe aspirațiile clienților, încercând să le oferim soluții complexe şi permițându-le astfel, o exprimare deplină și o regăsire în soluţiile oferite de noi.
  • Avem convingerea fermă că o amenajare de succes este generată de caracteristicile fiecărui proiect, iar pe noi asta ne face diferiţi, faptul că oferim soluţii complete pentru o amenajare de succes.

Servicii oferite

Noi valorificăm conceptul de amenajare pe termen lung, pe care îl obținem prin alegerea produselor de calitate și printr-un design atemporal.