Faianta si Gresie Colectia Petrol Galati

Faianta si Gresie Colectia Petrol Galati

STIMAȚI CLIENȚI

În această perioadă puteți comanda și de acasă!
Stella Azzura poate prelua comenzi fără a fi nevoie să vă deplasați la magazinul nostru. La cerere, livrăm până la blocul sau poarta ta!

Pentru comenzi sau informații trimiteți necesarul și nr. de telefon la adresa de email: vanzari@efaianta.ro. Noi vă contactăm ulterior.

Doriți totuși să veniți în magazin? Dacă ne scrieți vom aloca de comun acord un interval orar dedicat dvs.

Colecție

Idei de amenajare

Faianta si Gresie Colectia Petrol Galati

Faianta si Gresie Colectia Petrol Galati

Adresa magazin: Galati, Drumul de centura nr 52
Vezi produse similare din oferta noastra:

Stella Azzura Galaţi înseamnă 27 de ani de tradiţie şi experienţă în domeniul comercializării plăcilor ceramice pentru spaţii interioare şi exterioare si alte materiale pentru decorarea oricărei proprietăţi, începând de la casă, birou, până la spaţiul de producţie sau depozitare.

Produsele noastre urmăresc cele mai noi tendinţe, fiind în perfectă armonie cu cerințele și normele europene.

De ce Stella Azzura?

Stella Azzura  este o companie  specializata  in comercializarea si distributia placilor ceramice ,  materialelor pentru finisaje interioare si exterioare . Si-a pus  amprenta prin integritate, tradiție și stil asupra spațiilor pe care clienții și-au propus să le amenajeze cu placi ceramice si alte produse  sub branduri precum  Sanex, Cesarom, Rako, Kerko, Zalakeramia, Kai, Opoczno, Cersanit ,  Adeplast, Ceresit,  Fibrocom, Fibrex și Radaway  etc.

  • Activitatea noastră este ghidată pe aspirațiile clienților, încercând să le oferim soluții complexe şi permițându-le astfel, o exprimare deplină și o regăsire în soluţiile oferite de noi.
  • Avem convingerea fermă că o amenajare de succes este generată de caracteristicile fiecărui proiect, iar pe noi asta ne face diferiţi, faptul că oferim soluţii complete pentru o amenajare de succes.